Webp.net resizeimage 1 1 e1520196791604 1110x550 - Dezvoltare Personală

Dezvoltare Personală

Departamentul de Dezvoltare Personală te ajută să îți pui în practică ideile pentru a realiza ceva constructiv, atât pentru tine cât și pentru societatea din care facem parte.

Este departamentul care îți poate facilita dobândirea unor abilități cu privire la public speaking, redactare CV, orientare profesională sau identificare joburi.

Departamentul este o structură în cadrul programului TSD Municipiul Constanța și are drept obiectiv fundamental consilierea tinerilor atât în plan personal cât și profesional.

Prin intermediul acestuia, TSD Municipiul Constanța îți poate oferi consultanță cu privire la alegerea unui traseu profesional, corelând pregătirea ta academică cu cerințele pieței muncii.

Departamentul de Dezvoltare Personală îți poate facilita participarea la diferite activități de voluntariat, precum și la seminarii sau dezbateri susținute în parteneriat cu reprezentanți ai administrației locale.

Orientarea profesională se inițiază cu scopul de a te sprijini în vederea dezvoltării în domeniul în care demonstrezi aptitudini.

Consilierea este asigurată de formatori (membri TSD) și constă în:

– orientare profesională și vocațională prin descoperirea înclinațiilor, înzestrărilor native și a talentelor;

– orientare profesională în vederea intrării în piața muncii prin luarea unor decizii corecte privind alegerea locului de muncă.

PRIVIM SPRE VIITOR

CAMPANII