Webp.net resizeimage 11 1110x550 - Responsabilitate Socială

Responsabilitate Socială

Inițiativele de responsabilitate socială trebuie văzute mai puțin pentru faimă și mai mult ca un comportament firesc de implicare etică, responsabilă, constantă și relevantă în comunitate.

Prezența în viața comunității într-un mod benefic și bazat pe un tip de dezvoltare durabilă nu este numai o necesitate, ci o condiție esențială pentru o organizație de tineret a unui partid politic.

Înca de la înființare, TSD Municipiul Constanța și-a asumat un rol activ în cadrul comunității în care își desfășoară activitatea, căutând soluții pentru a răspunde nevoilor concrete ale membrilor acesteia, ale societății românești în general.

Rolul important pe care organizația îl joacă în comunitatea constănțeană și preocuparea pentru dezvoltarea acesteia, sunt dublate de dorința de a reprezenta un model și un exemplu pentru alte organizații de tineret și pentru ceilalți membri ai societății.

La nivel local, TSD Municipiul Constanța sprijină dezvoltarea aptitudinilor socio-profesionale și incluziunea socială a persoanelor defavorizate din Municipiul Constanța, zona în care își desfășoară activitatea.

TSD Municipiul Constanța colaborează îndeaproape cu o serie de parteneri din zona organizațiilor non-profit pentru a dezvolta proiecte menite să îmbunătăţească standardul de viață în cadrul societății civile.

În toate activitățile noastre, ca și membrii ai TSD Municipiul Constanța, sprijinim leadership-ul și acumularea de cunoștințe, valorificand resursele globale de care dispunem, expertiza și oamenii într-un efort comun susținut.

PRIVIM SPRE VIITOR

CAMPANII